MaterijalizacijaSigurnost i bezbednost

Sigurnost, optimizacija i bezbednost su koncipirane na veoma visokom nivou! Posebna tehnologija u svim stanovima, obuhvata video-nadzor ulaza i interfon.

Grejanje

Sistem grejanja u svim stanovima, u osnovi čini podno grejanje.Na ovaj način postiže se zadati režim unutrašnje temperature vazduha. U svakoj prostoriji se zasebno može regulisati željena temperatura. Ovakav vid regulisanja sistema doprinosi većoj udobnosti, kao i kontroli utrošene toplotne energije i visine troškova. Najveća prednost ovakvog sistema grejanja, u odnosu na toplane jeste što uz niže finansijske troškove obuhvata i grejanje.

Ulazna, unutrašnja vrata i brave

Ulazna sigurnosna vrata, visine 210 cm i širine 100 cm, blindirana su i pružaju maksimalan stepen protivprovalne i protivpožarne zaštite. Sigurnosna brava sa zaključavanjem u tri smera i šest tačaka, a zvučna izolovanost ide do 42 decibela. Visokokvalitetna unutrašnja vrata, visine 205 cm i širine 90 i 80 cm , jednokrilna su i od lameliranog drveta, čiji je štok obložen medijapanom, debljine 4mm, a okov vrata sadrži preklopne šarke i dihtung gumu.

Hrastov parket prve klase

Lamelirani kvalitetni parket vrhunske završne obrade, garantuje siguran i kvalitetan proizvod, bez narušavanja prirodnog kvaliteta drveta. U potpunosti ispunjava sve zahteve evropskih standarda i kvaliteta za ugradnju u prostorima sa PODNIM GREJANJEM, što daje garanciju za dugotrajnu i bezbednu eksploataciju. Znanje, iskustvo i tehnologija omogućavaju da odabran parket i instaliran u svakom stanu ima zavidan kvalitet. Nesporna je njegova vrednost u estetskom, funkcionalnom kao i u pogledu izdržljivosti. Odlikuje se izuzetnim mehaničkim svojstvima, trajnošću i savršenim nijansama svetlosmeđe boje.

Italijanska keramika i španska sanitarija prve klase

Proizvođač keramike predstavlja pravu snagu inovacija. Sinonim je za prestiž u svetu. Globalni je stručnjak za premium porcelan i zidne pločice za svaki stil i primenu u stambenoj, komercijalnoj i javnoj arhitekturi. Izvrsnost u nivou dizajna i tehnologije u svakoj vrsti površine čini da krajnjim korisnicima omogućavaju najbolje rešenje. Proizvođač sanitarija ogledalo je kvaliteta i strasti prema detaljima. Savršena kombinacija koja kreira estetski zadovoljavajuće i funkcionalne proizvode. Bilo da su u pitanju porcelanske pločice, slavine u kupatilu ili kuhinjski kabineti, teži se inovativnim trendovima koji će biti implementirani u kupatilu svakog stana, tako da odgovaraju zahtevima i željama budućih vlasnika. .

Visokokvalitetna stolarija

Uživajte u pogledu iz vašeg novog doma! U dnevnim sobama u penthaus-u jedan zid je od stakla u celosti, što omogućava pun pogled na prirodno okruženje. Dvoslojna stakla ugrađena u najkvalitetniju stolariju garantuju odličnu zvučnu i termo izolovanost. Profili stolarije produkt su najmodernijih materijala, sa adekvatnim debljinama zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, pouzdanu kroz vreme.